Text Size

НАЗОВАВАЙ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА

НАЗОВАВАЙ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА

 или

ДА СЕ УСМИХНЕШ НА ЕГОТО СИ И ДА ГО ПРАТИШ ПО ДЯВОЛИТЕ..

Мислите ни са резултат и отражение на света около нас и в самите нас. При възникнал проблем, започваме да мислим как да го разрешим. Решението се свързва с действие, когато действието се забави, първо се появяват проблеми на физическо ниво, после има опасност да зациклим в негативното състояние за по -дълъг период от време. Какви са проблемите на физическо ниво: нервно напрежение, конфликти с околните, викове, непрекъснато сърдене, неодобрение и др. По-този начин напрежението може да бъде разтоварено частично, но  същността на проблема остава.

 Защо остава?

 

1.Защото не сме изяснили пред себе си, коя е причината да се чувстваме по-определен начин. Ако сме я изяснили и все още се чувстваме зле, значи трябва да я изговорим. Изговарянето играе ролята на действие (мисловно действие), което помага тапата на бутилката с напрежение да бъде отпушена.

 

2. Когато отговорите не идват, а са там някъде и чакат да бъдат открити. Говори със себе си, с приятел, с някого за когото знаеш, че ще те разбере или поне ще опита да те изслуша и да бъде съпричастен с изживяванията ти.

 

3. Говори, говори, когато ти е най-криво, когато усещаш вътрешно, че ще всичко в теб ще се взриви.

 

4. Търси пътя към другите с думи и действие (жестове), престани да се криеш зад ежедневните битиини проблеми. Престани да натякваш и да проектираш собствената си неудовлетвореност върху останалите. Изправи се и изговори високо и ясно причините които те карат, да се чувстваш зле. Изговарянето им ще ти донесе отговорът който търсиш. Ще те накара да се огледаш, да се погледнеш от високо и да разбереш. Кажи нещата директно, такива каквито са за теб, така както ги чувстваш, кажи ги директно. Това пести време, дава бързо решение, помага ти да разбереш, че наоколо не е толкова черно, колкото го виждаш в мислисте си.

 

И…. не, не си мисли, че някой  специално ще дойде, като от вълшебна приказка, директно ще те усети и ще те  попита, как си, има ли по-дълбока причина, която те кара да реагираш така остро и да се затваряш в себе се :). Дори и да го има, ще се появи, но щом усетиш, че те е усетил инстинктивно, първото нещо, което ще направиш е да го прогониш, защото егото ти ще се обади. Тогава, действаи, но в действията си бъди различен. Различен от изграждания с години стереотип на поведение…само това е пътя да победиш егото, и да постигнеш хармония със себе си и света….

 

 

 

 

 

 

 

 

Чудото на квантовия свят.За да се освободим от баналното, да се научим да мечтаем и мислим невъзможното.

 

Чрез повторение на мислите невъзможното може да стане възможно посредством намерението намиращо се в безкрайното поле на чиста потенциалност.

 

Във физиката една вълнова частица в ненаблюдавана кутия е едновременно вълна и частица. Тя започва да приема определена форма само след като бъде наблюдавана. В момента на наблюдение нейната идентичност е чиста потенциалност.Тя е и вълна и частица съществуваща само във виртуалния свят. След наблюдение или измерване потенциалността се срива или до вълна или до частица. Това е чудото на квантовия свят ,едно нещо може да съществува в повече от едно състояние по едно и също време. В този момент двете възможности съществуват в едно и също време. Всичко зависи от вида на наблюдението което правим. То превръща възможността в реалност.

 

Полето на чиста потенциалност е нелокализирано и неможе да бъде изчерпано.Проникването в тази потенциалност е онова, което ни позволява да вършим чудеса.Как ? С мислите, молитвите, намеренията, вярата,действията си.

Този принцип работи във всички сфери от живота ни.Имате намерение. Какво е намерение? Начин да изпълним определена наша потребност.Потребност от всякакъв вид материална, духовна. По точно казано намерението е мисълта, която имаме и която ще ни помогне да запълним своята потребност.

При повтаряното намерение моделът в полето от чиста потенциалност има по-голяма вероятност да бъде сведен в посоката на вашето намерение и следователно да се прояви като физическа реалност.Това създава илюзията за лесно, трудно, възможно, невъзможно. Ето защо, ако искаме да се освободим от баналното, трябва да се научим да мечтаем и мислим невъзможното.

 Само чрез повторение на мислите невъзможното може да стане възможно посредством намерението на нелокализирания разум.

Из труд на Дийпак Чопра

За мен

MS Design е сайт на Freelancer фокусиран върху създаването на уникални и иновативни решения, които преди всичко доставят резултати.

Аз съм специализиран в разработката на уеб сайтове, уеб базирани приложения, индивидуални софтуерни решения, оптимизация за търсещи машини (SEO), интернет реклама и други.

Занимавам се с това от 2010 година и се стремя да създавам продукти, които решават реални проблеми и са лесни за използване. Страстта ми към иновациите  и стремежът  да постигна по-добро  ниво на потребителска удовлетвореност ме провокират да

приемам всеки нов проект като предизвикателство.

Мой основни принципи са:

  • Да доставям резултати. Правя всичко възможно, за да постигна желаните цели и да изпълня очакванията на клиента.
  • Открита комуникация. Вярвам, че само чрез честна и открита комуникация с моите клиенти, мога да постигна продължителен успех и стабилни взаимоотношения.
  • Стремеж към прогрес. Обичам да давам всичко от себе си, да усъвършенствам своите умения и да усвоявам нови технологии.
  • Да бъдем позитивни. Аз обичам работата си и се опитвам да поддържам позитивна и дружелюбна среда с моите клиенти.

Ако сте готови да работим заедно, моля, свръжете се с мен на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

 

 

Реализирани проекти:

 mygiftsbg.com   toniauto-tuning.com

tuning-bg.net

Visit www.fbetting.co.uk Review Betfair