Text Size

За Ангелите и кофата

За Ангелите и кофата

Визуализация при страх и безпокойство

 

Из..Дорийн Върчу

"С вътрешното си зрение визуализирайте, че ангелите са поставили пред вас голяма кофа.


 

Те се нареждат зад нея и ви приканват да поставите вътре всичките си страхове и притеснения.

Вижте и почувствайте как хвърляте в кофата всичките си тревоги за работа, дом , пари, имущество. След това прибавете притесненията за тялото и здравето.Продължете с всички конфликти които сте имали с някого. Добавете всички обиди от личните си връзки.
После поставете всяка вина и самообвинение. Не пропускайте нищо. Добавете ВСИЧКИТЕ СИ страхове, свързани с житейските цели както от провал, така и от успех. Сложете опаснеията, че не сте достаъчно подготвени за работата си. Продължете със страховете за бъдещето. После хвърлете наранените си чувства и гняв. Накрая се освободете от всичките си резерви и съпротива към Бог.

       

 


 

 


 

АКО ИМА НЕЩО ,КОЕТО ВИ ПРИТЕСНЯВА СЕГА Е ВРЕМЕ ДА ГО СЛОЖИТЕ В КОФАТА. НЕ ЗАДЪРЖАЙТЕ НИЩО, ИЗХВЪРЛЕТЕ ВСИЧКО, КОЕТО ВИ ПРЕЧИ!
Забележете колко леко и стана на тялото и в душата ви.
Вижте как ангелите се усмихват и отлитат с кофата. Ще я отнесат при Божествения източник и Вечния разум. Там всичко изхвърлено ще бъде трансформирано, по най-съвършен начин.
Благодаретe на Бог и Ангелите за помощта. Приемете я, с пълната увереност,че я заслужавате ! Знайте,че докато лекувате себе си, вие лекувате целия свят. "

 

Visit www.fbetting.co.uk Review Betfair