Text Size

В синхрон с танца на Вселената

Разкрийте заговора на невероятностите


Всяко събитие има определен шанс или вероятност да се случи,тогава когато минава като мисъл през съзнанието ни. Ние увеличаваме или намаляваме вероятността да се случи чрез действията си. Много от тях обаче се определят и от кармичната ни обремененост-онези интерпретаций на минали събития и взаимоотношения, които формират и въздействат върху спомените и желанията в живота ни. Например, ако сме имали предишно изживяване на късмет, вероятността да си купим лотариен билет е голяма, но ако никога не сме печелили нищо, се чувстваме победени още преди да сме го купили или никога не бихме купили.
Следователно за да променим своя живот, трябва да се освободим от настоящата кармична обусловеност. Трябва да променим интерпретирането на онова, което се случва в живота ни. Трябва да трансформираме себе си в личността, при която възможността да се случат значими, големи неща се увеличава. Тази промяна започва от нивото на душата.Душата придава смисъл на събитията. Тя предприема действия, като повлиява на разума ни. За всяко действие съществува спомен, интерпретация. Смисълът, изживяването, интерпретацията, споменът, желанието са тясно свързани чрез кармичния цикъл.


Ние свикваме с определена рутина на извършване на нещата и продължаваме с този модел по навик, защото е удобен. За да променим живота си ,трябва да открием начин  да разчупим модела. Как ? Най-добрият начин е да следим знаците за нови вероятности,а тези знаци идват при нас под формата на съвпадения.Последните са послания от нелокализирания свят. По своята природа познатото е навик от минала обусловеност,творчеството и свободата съществуват в непознатото или всичко онова ,което разчупва амплитудата на вероятността,определена от кармата. Затова е важно да търсим и откриваме съвпадения.По дефиниция съвпадението е изживяване на синхроничност. То идва от нелокализирания свят и въздейства върху нашия свят по непредсказуем начин. Трябва да го следим внимателно и след това да предприемем действие. Целта е да надхвърлим модела на вероятност и да изживеем истинска свобода.Ето ,защо е важно да не пренебрегваме съвпадението,а да видим какво ни е подготвила вселената.Ако им обръщаме внимание ще открием,че се увеличават,създавайки изобилие от възможности. Това е тайната на синхроничната съдба. Когато сме овладели сихроничната съдба, когато сме се научили да синхронизираме своя живот със самата Вселена,  ние танцуваме космически танц.

Труд на Дийпак Чопра

 

Visit www.fbetting.co.uk Review Betfair